#Türkiye'de güncel kalite devamlılığı olan müzik türeten tek kişidir. #Sanatçı kavramının alt başlıklarını tam manasıyla doldurduğuna inandığım kişi.Bu adam ciddi manada kaliteli müzik yapıyor. #Türkiye sınırları içerisinde kelimelerle bu adam kadar iyi oynayanı nadirdir.
En son ~│•Özgé•│~ tarafından C.tesi Ocak 01, 2011 2:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
eskiAcik
Site Sahibi
Rep gücü: 7671
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? Cuma Ara. 03, 2010 3:31 pm
#Türkiye'de güncel kalite devamlılığı olan müzik türeten tek kişidir. #Sanatçı kavramının alt başlıklarını tam manasıyla doldurduğuna inandığım kişi.Bu adam ciddi manada kaliteli müzik yapıyor. #Türkiye sınırları içerisinde kelimelerle bu adam kadar iyi oynayanı nadirdir.
Arzu_1907
Rep gücü: 1313
Kişisel İleti: Senin Sevgin Erişilmez,Hiçbirşeye Benzemez,Hiç Bir Takım Ölümüne Desteklemez.Tek Sözcük Herşeye Değer;FENERBAHÇE <3
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? Cuma Ara. 03, 2010 4:47 pm
hayata pozitif bakan bi okadrda neşeli dostlarını hç satmayan güzelmi güzel biri dostları için herşeyini feda edn biri o dünyada eşi bnzeri olmayan şekrmi şekr benim prensesim :D <3
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Rep gücü: 4301
Kişisel İleti: Melo'm ♥
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? Perş. Ara. 09, 2010 8:15 pm
ayy cnm bn de snn için aynı şeyleri düşünüyorum kalp kalbe karşı <3 canımsın ♥