| | Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? | |
| |
| Yazar | Mesaj |
|---|
Co-Admin Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 13883 Rep gücü: 4301 Kayıt tarihi: 01/11/10 Nerden: Eskişehir Kişisel İleti: Melo'm ♥ Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? C.tesi Şub. 18, 2012 6:21 pm | Paylaş |
| | mltm demiş ki: | İçimden seni anlatmak geldi, kısa kısa.  Bir yılı geçti Özge'mle, forumdan en uzun dostluk kurduğum kişilerden biri. Her zaman yanımda olması beni mutlu ediyor, şanslı hissediyorum. Bana çok şanslısın diyip durma yine hee.  Neysee, sonra iştee onunla vakit geçirmeyi seviyorum. Konuşmayı seviyorum. Rahatım konuşurken, hem de acaip. Bunu biliyorsun zaten fazlasıyla.  Kitap önerilerini seviyorum. ''Bir sorunum var, şu şu arkadaşıma danışmalıyım.'' olaylarında aklıma gelen ilk isimlerden birisin. Gerçekten çok şey paylaştık, bu beni mutlu ediyor. Umarım daha fazlası da olur.
Gider ayak son dakika golünü atmaktan gurur duyuyorum: Özge çok taşsııııın.  Utanmanı da seviyorum, seni de çok seviyoruum. Vay be, yine gelcem.  Birini anlatmayalı uzun zaman olmuştu, özellikle seni.  |
Vay kankım gelmiş.  Geldin iyi ettin de beni utandırdın onu ne yapıcaz  Şimdi kank aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum, biliyorsun. Seni çok seviyorum, onu da biliyorsun. Çok şey biliyorsun kısaca.  Şanslısın iştee Yorumun için de teşekkür ettim kank. Sağ olasın.   #Türkiye'de güncel kalite devamlılığı olan müzik türeten tek kişidir. #Sanatçı kavramının alt başlıklarını tam manasıyla doldurduğuna inandığım kişi.Bu adam ciddi manada kaliteli müzik yapıyor. #Türkiye sınırları içerisinde kelimelerle bu adam kadar iyi oynayanı nadirdir. |
|  | | Moderatör Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 3041 Rep gücü: 1061 Kayıt tarihi: 15/09/10 Kişisel İleti: -CartmaN- Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? Perş. Mart 15, 2012 12:20 am | Paylaş |
| Ö yle çok severim ki ben Özge'mi Z aman oluverir seninle konuşurken su gibi G üller dökeyim yollarına güzellik abidesi E y yüce Rabb'im, özene bezene yaratmış seni Akrostişimle olayı bitirdiğimi düşünüyorum :D  Özgee'm seni çok ama çok seviyorum :D | Spoiler: | | | Özledim |  - ASİL LİDER - -Mustafa Kemal ATATÜRK -
|
|  | | Co-Admin Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 13883 Rep gücü: 4301 Kayıt tarihi: 01/11/10 Nerden: Eskişehir Kişisel İleti: Melo'm ♥ Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? Perş. Mart 15, 2012 2:41 pm | Paylaş |
| | bulut~ demiş ki: | Ö yle çok severim ki ben Özge'mi Z aman oluverir seninle konuşurken su gibi G üller dökeyim yollarına güzellik abidesi E y yüce Rabb'im, özene bezene yaratmış seni
Akrostişimle olayı bitirdiğimi düşünüyorum :D  Özgee'm seni çok ama çok seviyorum :D
| Spoiler: | | | Özledim | |
Cedom gelmiş, hoş gelmiş :D Akrostişin çok hoş olmuş Cedom, teşekkür ettim :D Ben de seni çok ama çok seviyorum :D
| Spoiler: | | | Ayrıca ben de özledim :/ |
  #Türkiye'de güncel kalite devamlılığı olan müzik türeten tek kişidir. #Sanatçı kavramının alt başlıklarını tam manasıyla doldurduğuna inandığım kişi.Bu adam ciddi manada kaliteli müzik yapıyor. #Türkiye sınırları içerisinde kelimelerle bu adam kadar iyi oynayanı nadirdir. |
|  | | | | Beni yani Özge'yi nasıl bilirsiniz? | |
|
| 19 sayfadaki 19 sayfası | Sayfaya git : 1 ... 11 ... 17, 18, 19 | | | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
|
|