Evet arkadaşlar sezon finalinde ayçinin doğum günü kutlanıp birlikte şarkı söylenip bitmişti işte bnde eğer başlarsa nasıl devam eder diye bir şeyler yazmak istedim.
18.BÖLÜM
Doğum günü bitmiş ve herkes evlerine gitmek üzeredir.Ekrem sevile uzaktan bakmaktadır ki
Recep amca(yusuf):Ekrem oğlum bu fırsat kaçmaz hadi oğlum git kzı evine bırak belki o zaman konuşursunuz.
Ekrem:Recep amca doğru olurmu şimdi bu yani ya sevil beni terslerse?
Recep amca:Yok oğlum bişi demez hem belki yumuşar o arada.
Ekrem:İyi tamam o zaman ben gidiyimde evine bırakayım japon balığımı
Sevilin yanında ayçin cihan ve cenker vardır.Ekremde yanlarına gelir.
Sevil:Ayçincim cnm tekrar doğum günün kutlu olsun benim eve gitmem lazım haa bu arada sende geç kalma nergis teyze öyle dedi.
Ayçin:Tamam cnm çok saol hadi yarın görüşürüz.
Aynı şekilde cihan,ekrem de tekrar kutlarlar.Sonra ekrem sevilin yanına gider.
Ekrem:Sevil ben seni evine bırakayım der.
Sevil:Hayır hç gerekyok bn kendim evime giderim çok lazım olursa cihanda benimle gelir senin gelmene gerek yok :x
Ekrem:iyi peki tamam o zaman :cry:
Sonra Neşet hocanın bir işi çıkar ve zeynebi tek başına eve yollamak istemez ve yardımı ekremden istemeye karar verir.
Neşet:Ekrem oğlum hadi zeynebi eve sen bırak tek başına gitmesin şimdi :|
Ekrem biraz düşünür ve sevil ile konuştukları aklına gelir ve
Ekrem:Tamam hocam ben bırakırım.
Sevil de bu duruma bozulur hatta içi içine kıskançlık krizlerine girer.Ama o da sırf gıcıklık olsun diye cihanla gitmek ister.
Tabi ekremde bunu görünce aynı sevilin durumuna döner...Binbir zorlukla evlere dağılırlar tabi ayçin ve cenkeri unutmamak lazım onlarda herkes gittikten sonra giderler.Cenker ayçini evine bırakır yolda:
Ayçin:Cenker sna çoooook teşkür ederim bugün bei çok mutlu ettin yani nasıl mutlu ettin anlatamam yani sevil böyle mutlu etseydi bu kadar sevinmezdim yani çok saol
Cenker:Saol ayçin ya valla sen beni seville mi kıyaslıyosunaşk olsun :cry:
Ayçin:Hatırlarsan sen de beni ekremle kıyaslamıştın derslere gelmediğim zmanlar ;)
Cenker:Anladım tamam söz bundan sonra seni hiç kimseyle kıyaslamıcam
Ayçin:Ha şöyle işte benim sevdiğim venker böyle olmalı dimi ama:)
Cenker:Sen beni gerçekten seviyormusun ayçin :?:
Ayçin:Tabikide cenker peki ya sen :?:
Cenker:Eğer ben sni sevmeseydim seni güldürmek için elimden geleni yapmazdım ve eğer ben seni sevmeseysim annemi karşıma almayıp onun lafını dinlerdim ayçin...Ben seni çok seviyorum.
Ayçin:Bende deyip sarılırlar kapılarınn önüne yaklaştıklarında onları büyük bir süpriz beklemktedir.
Bu arada sevil ile cihanda beraber eve giderler
Cihan:sevil ne güzeldi dimi ayçin nasılda sevindi.
Sevil hiç cevao vermez çünkü aklı hala ekrem ve zeyneptedir.
Cihan:sevillll aa bak karşıdan kim geliyor ekrem:))Sevil karşıya bakatr ama ekremi göremez ve sonra şaka olduğunu anlayıp;
Sevil:Çok komik ya cihan bravo sana..
Cihan:ee napıyım yaa snde sabhtan beri bişi demiyosun bnde öyle kendi kendime konuşuyorum.
Sevil:Ya cihan bak zeynebi ekrem eve bırakıyor ya gıcık oluyorum o kıza zaten herşeyi o mahvetti bide yine o korunuyor ekrem tarafından :x
Cihan:yapma sevil kendini harap etme bak görürsün ekrem hayatta o kıza bakmaz yaa tamm bi hata yapmış sana sözylememiş ama sırf sen yanlış anlama diye ve sırf seni kaybetmemek için yalan söyledi..
Sevil:Eğer beni kaybetmek istemesydi önceden söylerdi ve bu meselede burada kapanırdı.
Cihan:Sence başka kapanması gerekn bir mesele daha yok mu?
Sevil:offf ya onu hç hatırlatma zten kendimi çok kötü hissediyorum.Her gün ekreme yalan söylüyorum,onun yüzüne bakamıyorum ve en kötüsü onu sevidiğimi ondan saklayıp bide ona seni sevmiyorum diyorum :cry: :cry:
Cihan:Sevil sen ne dedin en son?
Sevil:bişi demedim.
Cihan:yaa sen ekreme seni sevmiyorum mu dedin?
Sevil:evet
Cihan:offff sevil yaa ekrem şimdi nasıl üzülmüştür kim bilir
Sevil:Yaaa biliyorum ama napıyımkendimi ondan uzaklaştırmanın tek yolu buydu...
Cihan:Şimdi sanki ekremden uazklaştın mı bak hala senin peşinde dolaşıyor seni evine bırakmak istiyor.
Sevil:Evt ama...susar aman yaa boşver neyse geldik artık saol cihan beni eve bıraktığın için
Cihan:Bişi değil seivl ama bu konuştuklarımızı bir dha düşün.. :|
Sevil:tamm düşünürüm :|
Ekremde sevili düşünür ama(ne yazıkki)yanında zeynep vardır..
Zeynep:Çok düşünceli görünüyorsun yine sevil meselesi mi?
Ekrem:haa ha evt yaa başka ne meselem olcak ki benim.Sevil işte yine aynı şeyler tam ona yakınalşıyorum birden bişi oluyor ve pat herşey yeniden başa sarılıyor.
Zeynep:Bu bir şey ebim herhalde.
Ekrem:ehh öylede denilebilir :roll:
Zeynep:Anladım ya tamam ben bişiler düşünürüm sizi barıştırmak için..
Ekrem şaşırır:Sen sen mi?
Zeynep:Evt beğenemedin mi ha o kadar da kalpsiz değilim yaa madem bu işi ben bozdum düzeltmesinide ben yaparım tabi senn ve diğerlerinin yardımına ihtiyacım var.
Ekrem:Tamm ya onları hallederiz.Ya zeynep çok saol eğer bana bu iyiliği yaparsan çok mutlu olrum yani sabah akşam dua ederim üniversite için yaa valla hatta o cadı annenden de kurtulman için :oops: ayy pardon cadı dedim ama...
Zeynep:Önemli değil zaten doğrusuda o.
Ekrem:Haaa yaa tamm o zamn işte o yalancı,fitneci...
Zeynep:Ya tamm yani cadı faln eyvallah ama diğerleride ağır kaçtı yani dha ileri gitme istersen..
Ekrem her zamn ki o utanmış yüz ifadesiyle:Fazla abarttım galiba çok özür...
Zeynep:....Tamm önemli değil neyse yarın görüşürüz.
Ekrem:tamm görüşrüz..
Evt bakalım ayçinle cenkeri nasıl bir süpriz bekliyecek,sevil ekreme yaptıklarından pişman olacak mı,zeynep sevil ile ekremi barıştırmak için nasıl bir plan yapacak..?Hepsi ve dha fazlası bol bol yorumlardan sonra...Yeni senaryo yazdığım için bu konularda acemiyim nolur kusura bakmayın...Kötü yorumlar bekliyorum olabilir çünkü bu benm ilk seneryo yazışım...Hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi okumalar..