-Beni Yalnız Bırak Bu Evde... Ama Sende Ol İçinde !
-Benim yarınım ol,umudum değil..
-Hasretin şırıngayla damarlarıma enjekte olduğu günden itibaren aşk acısı deşmekte yüreğimi..
-Babama yük olmamak için bileklerimi kestiğim gün Sanırım sofradan birtane tabak daha eksilir Bugün tozlu raflarımdan çıktı birkaç eski günlük Gözlerimde varmış hep bir gülücük..
-Oturtmaya çalış.Beni değil,kişiliğini.
-Aşk içinde nokta vardır,virgül sırıtır ve seven sevilen her kalp bigün kırılır.
-Kendimi göremediğim aynam! Beni herkeze anlat.
-Herşey oldu bitti pişman mısın? Hiçdebile çünkü maymun iştahlısın.
-Ben de dağıtsam kömürle pirince oLurum herhalde, piyasda birinci
-Bavulunu toplamış misafirin ayaklarına kapanmak değer mi?
-Ben yılanı koynumda değil pantolonumda beslerim
-Diss dediğin nedir ki gülüüüm... Biz senin için track yapmayıı göze almıışızz .d
- Bi kaç devrik cümleyle yazılmıştı her sınır Beni yalnış tanımışındır tanımsızım ben kızım..
-Ne yapalım be böyle hayat agladıgımda görme beni. İcimden geceni henüz sana söylemedim. Yalvarırsam dönme bana orda dur ve özle. Bu aşk yasaklarla dolu kimse görmemeli.
-Görmeyenler göz istiyor körlerden.
-Ben istifa ettikten sonra,istersen kovabilirsin.
-Hayat yalanlara inanmayı bilme sanatıymış.?
-Sen köpek gibi seversin,o seni belediye gibi zehirler. -Şimdi bi bira içip seni düşünmem kadarsın.
En son Caillou tarafından Salı Ağus. 03, 2010 2:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sibeL_Cenko
Rep gücü: 798
Kişisel İleti: Hayat bir sınavdı... Adımı yazdım çıktım.. ben bu sınavdan sıfır aldım ama , Adımın altında Bembeyaz bir sayfa bıraktım....
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Beta'dan nickler~ Cuma Tem. 30, 2010 10:39 am