| | eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR | |
| |
| Yazar | Mesaj |
|---|
Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 38 Rep gücü: 40 Kayıt tarihi: 13/08/10 Sevdiği Karekter: 
 | Konu: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 4:56 pm | Paylaş |
| Saat sabahın 8’i. Ekrem Cenker’i kapının önünde beklemektedir.Ekrem: Cenker hadi oğlum ya bu kadar süslenmene gerek yok Neşet işte adamın hali belli zaten!Cenker: Ne süslenmesi ya! Tamam geldik işte. Tam o sırada Ekrem’in telefonu çalar.Ekrem: Kim şimdi bu ya?Arayan Sevil’dir.Ekrem: Ne var Sefil? Çok mu özledin yani 24 saat bile olmadı ama… :D Sevil: Ya ya sorma çok özledim hatta o kadar özledim ki hasretinden prangalar eskittim. Saçmalama oğlum ya ne özleyeceğim senin o muşmula suratını :@Ekrem: Zaten ağzından iyi bir laf çıksa şaşardım neyse söyle hadi ne istiyorsun yine?Sevil: Senin gibi bir heriften ne istenir ki zaten?Ekrem: Hmm güzel soru. Yakışıklılık,cazibe,ihtiras yani tüm mükemmel özellikleri isteyebileceğin tek adres “Ekrem Hacıoğlu.”Sevil: Tabii canım dolandırılmak istersen de gidebileceğin tek adres “Ekrem Hacıoğlu.”Ekrem: Zaten tek bir hatam oldu şu hayatta o da senin gibi bir cadıyıdolandırarak başıma sarmak.Sevil: Neyse çok uzatma biz geldik şimdi Cihanla bekliyoruz ama bu Neşet yok ortada.Ekrem: Cihanla??? Tabii anca beklersin sen “Cihanla.”Sevil: Sanane be kimle beklersem beklerim. Sen onu boşver de şimdi nerde bu Neşet?Ekrem: Ne bileyim ben ya zaten nerde Neşet orda Dehşet. :DSevil: Tamam iyi ki bir espri yaptın. Ben çok ciddiyim nerde bu adam?Ekrem: İyi tamam siz bekleyin “Cihancığınla” biz çıktık Cenkoyla geliyoruz.”Sevil: Sanane ya kimle beklersem beklerim ben. Gerekirse Cihanla da beklerim.Ekrem: İyi iyi bekle sen.Ekrem telefonu kapatır.Cihan: Cihanla da beklerim derken ??Sevil: Yok ya önemli bir şey değil Ekrem’in selamı var.Cihan: Hmm tamam.Ekrem Cenker’e döner ;Ekrem: Nerde oğlum bu adam?Cenker: Hangi adam?Ekrem: Adam Sandler. Hangi adam olacak Neşet işte.Cenker: Ha ha çok komik. Nerden bileyim ben Neşet nerde en son babam sabah … Tabii ya!Ekrem: Oğlum Cenker gene senin devreler karıştı bana da anlat nerde görmüş baban?Cenker: Boşver ya görmüş işte adam yaşlı görüyor bazen böyle hayali şeyler.Ekrem: Cenker! Söyle işte adamakıllı dolandırma lafı!Cenker: Ta-ta mam. Galiba,sanırım,muhtelemen…Ekrem: Hayırdır Cenker? Sınava daha var oğlum. Kelime dağarcığını başka yerde geliştir,sadede gel.Cenker: Tamam o zaman geldim sadede.Ekrem: Hoş geldin Cenker: Babam Neşet’i sabah Nisanur Abla’yla görmüş.Ekrem: Neeeeeee???? Benim ablamla mı? Emin misin oğlum sen?Cenker: Ne bileyim ben emin miyim değil miyim ben mi gördüm?Ekrem: İyi de nerde o zaman bunlar?Cenker: Önce gidip Cihanla Sevili alalım, sonra ararız Neşetle Nisanur Abla’yı.Ekrem: Tamam, hadi.O sırada Ayçin de Cihanla Sevil’in yanına,Neşet’in evine gelmiştir.Ayçin: Günaydın!Cihan: Günaydın.Sevil: Günaydın.Ayçin: Ee siz niye içerde değilsiniz?Sevil: Bilmem biz çok seviyoruz sabah sabah böyle dışarıda oturmayı. Ayçin sinirli bir şekilde Sevil’e bakar.Tam o sırada Cenker ve Ekrem gelir.Bunu duyan EkremEkrem: Tabii canım biliriz sizin yani Cihan ve senin dışarıda oturmayı çok sevdiğinizi.Sevil tip tip Ekrem’e bakmakla yetinir.Ayçin: Günaydın.Cenker.: Günaydın JEkrem: Günaydın.Ayçin: Noluyor ya kimse bana anlatmadı bir şey.Ekrem: Ayçinnn!Cihan: Tamam ya bağırma gel Ayçin anlatırım ben sana.Ayçin: Tamam.Cenker de arkalarından tip tip bakar.Ekrem: Noldu sana?Cenker: Hiç nolucak ya banane.Ekrem: Neyden sanane?Cenker: Neyden banane sanane?Ekrem: Oğlum sen dedin ya banane ben de dedim niye sanane?Sevil: Ya tamam uzatmayın bu geyik muhabbetini.Cenker: Haklı uzatmayalım yok bir şey.Tam o sırada Cihan ve Ayçin gelir.
En son eLf_cenker tarafından Paz Ağus. 22, 2010 9:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|  | | Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 38 Rep gücü: 40 Kayıt tarihi: 13/08/10 Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 4:57 pm | Paylaş |
| Yorumlarınızı bekliyorum umarım beğenirsiniz...  |
|  | | Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 238 Rep gücü: 238 Kayıt tarihi: 24/07/10 Kişisel İleti: Sadece~HuZuR~ Sevdiği Karekter: 
 | |  | | Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 3812 Rep gücü: 3292 Kayıt tarihi: 23/07/10 Kişisel İleti: Ümit nerde yaa Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 5:03 pm | Paylaş |
| cokkk güzelll bayildiimm devamm et...:D |
|  | | Site Sahibi
Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 11399 Rep gücü: 7671 Kayıt tarihi: 20/06/10 Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 5:04 pm | Paylaş |
| ben begendim acikcasi... baslik 2. bolumde degisir umarim (:  . Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray |
|  | | Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 565 Rep gücü: 578 Kayıt tarihi: 28/07/10 Kişisel İleti: ;)) éKréM<3SévİL<3SéLin Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 5:04 pm | Paylaş |
| çok güzel olmuş devamını bekliyorum |
|  | | Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 167 Rep gücü: 175 Kayıt tarihi: 05/08/10 Nerden: dünya :D Sevdiği Karekter: 
 | Konu: Geri: eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR Cuma Ağus. 13, 2010 5:05 pm | Paylaş |
| süperrrr :D emeğine sağlık cnm dewam et :D |
|  | | | | eLf/ çakıL taşLarı "6.BÖLÜM EKLENDİ" YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR | |
|
| 1 sayfadaki 22 sayfası | Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  | | | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
|
|