Ben de senaryo yazıyım dedm gerçi bu konuda pek yetenekli deilm ama olsun. 6. bölümün sonundan itibaren yazmaya başlıycam senaryoyu.Anıl neşetin kapısına dayanmıştır.bizimkiler içerde panik içerisindedir.
1.Bölüm
Ayçin:Anıl bu!!
Ekrem:Ne Anıl mı? Hani şu senin peşini bırakmayan sevgilin mi?
Ayçin:hıhıı evet.
Neşet:Siz gene ne dolaplar çeviriyosunuz.Sayenizde her gün farklı olayların ortasında buluyorum kendimi.
Ekrem:Valla açıklayabilirz hocam.
Sevil:Bir an önce açıklamanı yap yoksa herif kapıyı kırıcak dalcak içeri.
Ekrem:Hocam bizim bi alakamız yok. Ayçinin belalısı bu.
Cenker:Oğlum hemen sattın Ayçini!
Ekrem:ne satması lan.sen yüzünün ne hale geldiğinin farkında değilsin heralde. hala koruyo kızı yaa.
Neşet:Yeter be susun. Ben daha fazla dinlemicem sizi.Hemen şu kapıdaki dengesizi de alıp gidin burdan. Bu mahalleye huzurlu bi yaşamım olsun diye geldim ben. Çabuk gidin burdan! bi daha da gelmeyn ders mers de vermiyorum!! (sinirli bi şekilde arka odaya geçer.herkes neşet hocanın bu tepkisi karşısında şok olmuştur.)
Cihan:Eee çocuklar açalım artık şu kapıyı ya.
Nisanur:Cihan haklı valla biraz daha durursak bütün mahalle buraya toplanıcak.
Sevil:Kim açıcak kapıyı?
Ayçin:Tamam ben sardım bu belayı başınıza ben hallederim. Siz oturun burda ben konuşup yollamaya çalışırım.(der ve kapıya gitmek için kalkar. bu sırada cenker ayçinin elini tutar.)
Cenker:Ayçin dur. Tek gitme gözü dönmüş zaten bişey falan yapar sana da.Biz ekremle hallederiz. (Ayçinin yüzünde hafif bi tebessüm belirir fakat bu sefer de ekrem panik olur.)
Ekrem:Nasıl halletmeyi düşünüyosun bay süperzeka?
Cenker:Ya bi sus abicim ya.!
Sevil:Siz böyle konuşmaya devam ediceksiniz galiba.siz hiç bölmeyin ben açıyorum kapıyı.(Sevil ayağa kalkar hızlıca kapıya doğru yürür.Arkasından hemen Ekrem kalkar.Sevili kolundan tutarak çevir.)
Ekrem:Manyak mısın kzım sen?
Sevil:Sizin gösteremediğinz cesareti ben gösterdm diye manya mı oldum şimdi.
Ekrem:Sen geç şöyle ben açıyorum. (Ekrem kapıyı açar sevil de hemen arkasında duruyodur.)
Ekrem:Noluyo lan sabah sabah ne kapımıza dayandın?
Anıl:Siz kimsiniz be.Ayçin nerde içerde dime o sümsük herifle beraber.
Ekrem:Hoopp!ağır ol bakalım. Noluyoruz sümsük mümsük.Çek git burdan zorla dövdürtme bana kendini.
Anıl:Lan sen kimi tehdit ediyosun lan? Var ya ben seni...
Sevil:Ya git diyoruz işte anlamıyo musun yok burda Ayçin falan!
Anıl:Sen kapa çeneni güzelim. gerekirse seninle de sonra özel olarak ilgilenirim.(Ekrem çok sinirlenmiştir.hele bu son söylediği cümleden sonra iyice delirmiştir ve Anılın yüzüne bir yumruk indirir.Anıl yumrukla beraber yere serilir.Sevilin ödü patlamıştır ekremin o sinirli halini görünce. Anıl yerden yavaş yavaş kalkar.tabi bu sırada ağzına geleni de söyler.)
Anıl:(içeri doğru seslenerek)sen bittin Ayçin! Mahvedicem seni!!(der ve ordan uzaklaşır.Aklında çok sinsi planları vardır.)
Ekrem:(sevile doğru dönerek) ne o gözlerin fal taşı gibi açılmış.Hem sen niye içeri geçmedin ki arkamda bekledin.senin yüzünnden iyice sinirlendirdik herifi.kimbilr ne pislkler yapıcak.Daha çok uğraşıcak bizle.
Sevil:Benim yüzümden mi??ben mi dedim sana çocuğa yumruk at diye.
Ekrem:hayır güzelm ama eğer içeri geçmş olsaydın seni görmicekti.Ee benm kafamın tasını da attırmycaktı.
Sevil:Noldu canım benm namus bekçim misin sen? Ben de kendimi savunabilrdm.
Ekrem:kızım sen deli msin ya. sen kendini savuncaktın sonra adam sana daha fena sarkıntılık yapıcaktı.Ben de onu eşek sudan gelinceye kadar dövücektim.
Sevil:Ne şimdi bu.Abim misin sevgilim misin sen benm ne bu tavırlar. Noluyo?? (Ekrem tam köşeye sıkışmışken imdadına Cenker yetişir.)(İçerden bağırır.)
Cenker:Ekrem oğlum kooş çabukk!!
Ekrem:Cenker bağırıyo bişe oldu galiba yürü hadi.(salona giderler.)
Sevil:Nolduu??
Nisanur:Anıl Ayçine mesaj attı. Babana her şeyi anlatmaya gidiyorum diye?
Ayçin:Hayır. onu bilmiyo.Ama gidicek cenker olayını anlatıcak. buraya geldiğimi söylycek. Tabi bundan sonra babam benm peşimi bırakır mı hayır. yani kesn üniversiteyi kazanamadğmı da çok geçemden anlar. Tabi beni evden dışarı salarsa.
Cenker:Hay ben bu çocuğunn..
Cihan:ya durun bi sakin olun. bunu engellemenin bi yolu vardır mutlaka.O senin tehdit ediyosa sen de onu et.Ne biliym yok mu ki onun hakkında bildiğin bişey?
Ayçin:evet tabi ya! Ben de onun bana askıntılık yaptığını amcama söylemekle tehdit ederim
Nisanur:Amcana mı??
Sevil:iyice uçtu bu ya ne amcası kızım.
Ekrem:(alaylı bi ses tonuyla):Amcasınn oğludur belki canım
Cenker:Haha çok komiksin ekrem bak gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Ayçin:Evet amcamın oğlu! (herkes şaşa kalmıştır. Bütün gözler ayçini hedef almış bi şekilde beklemektedir.)
Ayçin:tamam bakmayın öyle anlatıcam.Anıl benim amcamın oğlu ama öz amcam deil.kayıt parasını bulamıynca mecburen ondan aldım.Tabi o da onla sevgili olmam koşuluyla verdi.ben de mecbur kabul ettm.
Sevil:Yuh ya böyle bişeyi nasıl kabul edersin.
Ayçin:Ya napıyım kızım başka çarem mi vardı. Üniversiteye gidemezsem annemle beraber kuaförde çalışmak zorunda kalıcaktım.!
Sevil:Şimdi gidiyosun da sanki.
Ayçin:En azından onlar öyle biliyo.
Nisanur:Ya kızlar kesin didişmeyi de şu anıl mıdır nedir onu hemen ara Ayçin. babanın yanına gitmeden durdur bir an önce.
Ayçin:Hıhh tamam. (Ayçin anılı arar tehdit eder.tabi bu sırada bizimkiler de pür dikkat ayçini izliyolardır.Anıl bu sefer biraz korkmuştur. Ayçinin babasının yanına gitmekten vazgeçer.Bizimkiler çok seivinirler. ama hiç biri Anıl'ın hepsine birden düşman olduğunun ve yapıcağı şeylerin farkında değildir.)
Ekrem:Lan durun lan!
Cihan:Noldu ekrem?
Ekrem:Neşet! Anaa biz neşet hocayı unuttuk.
Cenker:çok sinirliydi oğlum ben korkarım gidip bakmaya. en son hepimizi kovmuştu valla bizi hala burda görürse yapıcaklarını düşünmek bile istemem.
Sevil:ama konuşmamız lazım. yine ders vermeye ikna etmemiz lazm başka yolu yok.
Nisanur:Bence bugün çok fazla üstelemeyelm yarın gelir konuşuruz.hadi dağılalm artık.
Cihan:Yalnız beyler benim kalıcak yere ihityacım var.
Ayçin:Noldu ki evine yandı falan mı?
Cihan:ya hayır saçmalama Ayçin.
Ekrem:Eee noldu söylesene oğlum.
Cihan:Abim iş yerinden ayrılırken biriyle kavga etmiş.Şimdi de onun abileri kapımızda nöbet tutuyolar.içeri giremiyoruz.
Ekrem:Ya gel biz de kal diycem ama dedem seni Neşet hocanın öğrencisi olarak bildiğinden benm arkadaşım olduğuna hayatta inanmaz.
Cenker:Valla annem de tanımadığı birini bizim eve kesinlikle sokmaz.
Sevil:Nolcak sokakta mı kalcak çocuk.Ben belki babamı ikna edebilirm bizde kalman için ama sadece bi gecelik.
Ekrem:OLdu canım!
Sevil:Efendim!?
Ekrem:Yani..halloldu o iş diyorum. bizde kalıcak Cihan.
Cihan:Eee dedeni napıcaz.
Ekrem:Artık ona görünmeden bişeyler ayarlamaya çalışıcaz.
(Herkes evlerine dağılır ve kimse Anıl gizliden gizliye onları izlediğinin farkında değildir.)
Beğenilirse eğer devam ederim. Karar sizin..
En son _selly_ tarafından Cuma Ağus. 27, 2010 11:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi
Cornelia
Rep gücü: 1279
Kişisel İleti: Eko-Sevo <3
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: |I{•---» (ÇaKıL TaŞLaRı) «---•}I|(11. bölüm eklendi.) Ptsi Ağus. 23, 2010 10:19 am