Paylaş|

kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 32 ... 64  Sonraki
YazarMesaj
---sevil---
Deneyimli
Deneyimli
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet: Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 1215
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 678
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 26/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti: Ekrem-Sevil...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Sevil

MesajKonu: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:20 pm Paylaş

Sevil'in morali çok bozuktur.Annesinin gitmesinin üzerinden tam 1 hafta geçmiştir.Sevil artık dayanamayarak babasıyla konuşmaya karar verir. S=Günaydın babacığım.Kahvaltı hazır ama ilk önce bir konu hakkında konuşmak istiyorum. S.B=Sanada günaydın.Konu ne? S=Annem gideli tam 1 hafta oldu.Sen hala bir şey yapmıyorsun. S.B=Annen evini özleseydi sevseydi gelirdi zaten.Bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum.Sevil ağlamaya başlar..Babasıda kapıyı çekip çıkmıştır.Sevil'de kendini toparlayıp ders için hazirlanıyordur.Ekrem Cenker ve Nisanur'da Neşet'in evine gelmişlerdir.Nisanur hocaya kahvaltı hazırlamak için mutfağa gider.Bizim ikili de sıkı bir muhabbete dalar.Tam o sırada kapı çalar.Ekrem kapıyı açmaya gider.Gelen Sevil'dir.Sevil'in morali bozuk olduğu her haliden bellidir. E=Bu ne hal kızım... S=Sana ne Ekrem, sana ne… E=İyi be sanada iyilik yaranmıyor,der. İkisi birlikte içeri girerler.O sırada Ayçin'le Cihan'da gelir. A-Cİ=Selam... E-S-C-Ni=Selam.(Cihan Sevil'in durumunu merak etmiştir.) Cİ=Neyin var ne oldu Sevil… S=Saol biraz moralim bozuk o kadar…. Ekrem belli etmesede Sevil'i epey bir kıskanmıştır. E=Bize tavır Cihan'a ilgi ne oluyoruz Sefil hanım... S=Sana ne Ekrem.Niye karışıyorsun bana . Hem sen benim neyim oluyorsun,der.Ekrem diyecek bir şey bulamaz.Neşet'te o sırada gelmiştir… NE=Nasılsın bakalım telatabis kafalar.Sahibinden az kullanılmış beyinler… Very Happy E=Nasıl olalım hocam.(Sevile bakarak) Bazılarının kaprislerini çekiyoruz… NE=Seni kim çeksin Behlül,der ve bizimkiler gülmeye başlar… Very Happy ..................... Ders bitmiştir.Bizim 5’li yolda gidiyordur.Ekrem'in telefonu çalmıştır. Beğendiyseniz devamını yazarım arkadaşlar....

En son ---sevil--- tarafından C.tesi Ekim 30, 2010 5:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
**elif**
Üye
 Üye
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 98
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 111
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 24/08/10

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:23 pm Paylaş

yaz yaz çok merak ettim ama sonunda ekrem we sewil ile ilgili iyi bişi olsun
katyuska
Forumcu
 Forumcu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 481
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 528
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 23/07/10
<b>Nerden</b> Nerden: İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti: aman maşallah maşallah....
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Ekrem

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:27 pm Paylaş

canım çok güzel olmuş!!!!!!!!!süpper!!!!
devamı ne zaman???
gebericem meraktn!diyaloglar süper
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 660
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 683
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 31/07/10

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:27 pm Paylaş

evt bnde çk merak ettm yaz ltfennn :D
ekremm
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 747
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 727
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 29/07/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Ekrem

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:28 pm Paylaş

Evet ya yaz hemen devamını çok güzeL oLmuş Very Happy peki ne zaman yazarsın devamını ?
**elif**
Üye
 Üye
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 98
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 111
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 24/08/10

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:29 pm Paylaş

dewammmmm
TüRKüMiT <3
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 940
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 820
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 20/08/10
<b>Nerden</b> Nerden: İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti: ♥ Çağatay Ulusoy ♥

MesajKonu: Geri: kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010) Perş. Ağus. 26, 2010 1:29 pm Paylaş

evet merak ettim devamm ;)

kendi yazdığım senaryo....:)Yeni bölümü yazdım Sayfa 60....(30.10.2010)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 64 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 32 ... 64  Sonraki