Sevil'in morali çok bozuktur.Annesinin gitmesinin üzerinden tam 1 hafta geçmiştir.Sevil artık dayanamayarak babasıyla konuşmaya karar verir. S=Günaydın babacığım.Kahvaltı hazır ama ilk önce bir konu hakkında konuşmak istiyorum. S.B=Sanada günaydın.Konu ne? S=Annem gideli tam 1 hafta oldu.Sen hala bir şey yapmıyorsun. S.B=Annen evini özleseydi sevseydi gelirdi zaten.Bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum.Sevil ağlamaya başlar..Babasıda kapıyı çekip çıkmıştır.Sevil'de kendini toparlayıp ders için hazirlanıyordur.Ekrem Cenker ve Nisanur'da Neşet'in evine gelmişlerdir.Nisanur hocaya kahvaltı hazırlamak için mutfağa gider.Bizim ikili de sıkı bir muhabbete dalar.Tam o sırada kapı çalar.Ekrem kapıyı açmaya gider.Gelen Sevil'dir.Sevil'in morali bozuk olduğu her haliden bellidir. E=Bu ne hal kızım... S=Sana ne Ekrem, sana ne… E=İyi be sanada iyilik yaranmıyor,der. İkisi birlikte içeri girerler.O sırada Ayçin'le Cihan'da gelir. A-Cİ=Selam... E-S-C-Ni=Selam.(Cihan Sevil'in durumunu merak etmiştir.) Cİ=Neyin var ne oldu Sevil… S=Saol biraz moralim bozuk o kadar…. Ekrem belli etmesede Sevil'i epey bir kıskanmıştır. E=Bize tavır Cihan'a ilgi ne oluyoruz Sefil hanım... S=Sana ne Ekrem.Niye karışıyorsun bana . Hem sen benim neyim oluyorsun,der.Ekrem diyecek bir şey bulamaz.Neşet'te o sırada gelmiştir… NE=Nasılsın bakalım telatabis kafalar.Sahibinden az kullanılmış beyinler…

E=Nasıl olalım hocam.(Sevile bakarak) Bazılarının kaprislerini çekiyoruz… NE=Seni kim çeksin Behlül,der ve bizimkiler gülmeye başlar…

..................... Ders bitmiştir.Bizim 5’li yolda gidiyordur.Ekrem'in telefonu çalmıştır. Beğendiyseniz devamını yazarım arkadaşlar....