Benim Cakıl taşları çakma senaryonun karekterlerinin çocuklarının yaşadıkları
Yıl 2010 show tv de SingYourSong diye yarışmanın başvuru forumları grup Tını
Yağmur Karacı
İstanbulluyum ama bursada büyüdüm ikizimle aynı gruptayız ben eloktro gitar çalıyorum komikbi benzerliğimiz var maNganın gitaristiyle aynı isimle görevi aldım işarettir belki bu:)Sevdiğim gruplar genellikle hepsini severim zaten ayrım yok:)
Ferman Karacı
İstanbulu fakat bursalı

İkizim yağmur .Sesimin adaşım Ferman kadar iyi bulmanızı dilerim:)Bişey sölicem ama alıntı
belki birgün kaybolup gidicez ama mutlaka birileri bizi ya sevgiyle yada nefretle dinlicek..Neyse 18yaşındayım ne yapıcamı bilmiyorum?
Dünya Soydemir
Ankarada yaşıyorum gelmem zor olmadı hem elektro hemde vokalim sesimi fermanın sesine göre ayarlıcam:)Boşum..Müzik beni benden alsında naparsa yapsın:?18 yaşındayım
Cem Sağlam
Basgitar çalıyorum içine kapanık dışadönük vesaire bırak bunları tek şarkı bile yazamam istanbulluyum:) işte öle böle bişylerr...
Kerem Soyluca
Aman maşalh maşallahhhhh dj turntable döndür abi döndür heheheh süper bi şekilde mutluyum en sonunda buradayımm antalyalı fakat istanbul doğumlu yehuuu...
---------------------
ÇMN
Berke Yarık
Meraba ben çimenin vokalyim 16 yaşından beri çalıyoruz işte çocukluk arkadaşlarımda burda farklı grupta ankaralıyım
şarkıda yazarım müzikte elektrogitarda çalıyorum ne kadar untkanım:)
Basri Hayvan
Soyadımla dalga geçmeyin bassri burdaaa bass gitarcıyım sesim kötü karıştırmayalım ilerliyelim bu yolda müziği çok everim öff
Barış soydal
Boşver beni davulcuyum işte amaaannnn davulumla mutluyum bennn