Paylaş|

Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
••PuCCa••
Deneyimli
Deneyimli
Yarışma Birinciliği: Kupa2

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet: Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 1064
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 3893
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 22/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Sevil

MesajKonu: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm Paylaş

Ümit İbrahim KantarcıLar (Ekrem)
Aslında bir tiyatrocu.Müjdat Gezen Konservatuarı'nı bitirdi.Şimdi Maltepe Üniversitesi'nde burslu olarak okuyor.O kadar iyi bir elektiriği var ki sohbetine doyum olmuyor!
BU PROJEYE DAHİL OLDUĞUNDA VERDİĞİN TEPKİ NE OLDU?-Çok sevindim,çünkü senaryoyu çok beğendim.Ters to...kat bir konusu var.Genelde gençlerin lise zamanı gösterilir,sonra üniversiteye giderler ve üniversitenin zorlukları anlatılır.Ama üniversiteyi kazanamayanları kimse düşünmez.Bu onların hayatını anlatan bir dizi.İlk bölümünden beri hikayesi çok güzel!Tims Productions'ın işleri zaten her zaman iddialıdır.

HAYDİ BİRAZ AŞKTAN BAHSEDELİM!ŞU AN BİR SEVGİLİN VAR MI?-Yok.Gerçekten aşık olmaya çalışıyorum,çıktığım kızın gözlerine bakıyorum.Hakikaten içimden gelerek güzel şeyler söylüyorum.Karşımda romantizmden anlamayan insan ise bana şunları söylü...yor;"Sen kim bilir,kaç kıza bunları söylemişsindir?Zaten oyuncu değil misin? Kesin yalan söylüyorsun!" Ben sana güzel bir şey söyledim orada.Al işte kime aşık olasın?Hiç şevkim kalmıyor!
BELİRLİ BİR TİPİN VAR MI?-iNSAN OLSUN YETER!Güzelliği,çirkinliği önemli değil!Sarışın olsun,ama en sonunda bir esmer gelsin ve aklımı başımdan alsın ;)

BOŞ ZAMANLARIN OLDUĞUNDA NELER YAPARSIN?
Hasta bir Fenerbahçeli'yim.Boş zamanlarımızda Kavak Yelleri ile maç yaparız ve onları yeneriz:) Sarp Apak ve İbrahim Kendirci'yle günlük hayatımızda da görüşüyoruz.İbrahim zaten Antalya'dan benim çoc...ukluk arkadaşım.Aynı liseye gittik,aynı tiyatroda oynadık.Ayrıca Playstation severim,kitap okumaya çalışırım ve özellikle karikatür kitaplarına bayılırım.

Alıntıdır Very Happy
ZaShLeY
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 288
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 293
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 19/08/10
<b>Nerden</b> Nerden: Belcika
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti: We Could Be The Same No Matter What They Say <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Neset Hoca

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:43 pm Paylaş

iNSAN OLSUN YETER!Güzelliği,çirkinliği önemli değil!Sarışın olsun,ama en sonunda bir esmer gelsin ve aklımı başımdan alsın ;)

Bu cumleye bagildiiiiiim <3 Caniim Beniiim Yaaaa eee tabii Umit Ibrahim Terazii burcu ve burclardan en romantiki Teraziiii :D

Sarp Apak Ve Ibrahim Kendirciyi taniyormuuus :O bide obur Ibrahimle cocukluk arkadasmiiiss !! Iki yakisikli bir arada demeek ;)

Roportaaji koydugun icin cok sagooool ;)
http://zashley-rares-photos.skyrock.com
••PuCCa••
Deneyimli
Deneyimli

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:45 pm Paylaş

önemli değil canım Very Happy
sfem
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 827
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 865
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 26/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Ekrem

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:52 pm Paylaş

Yok.Gerçekten aşık olmaya çalışıyorum,çıktığım kızın gözlerine bakıyorum.Hakikaten içimden gelerek güzel şeyler söylüyorum.Karşımda romantizmden anlamayan insan ise bana şunları söylü...yor;"Sen kim bilir,kaç kıza bunları söylemişsindir?Zaten oyuncu değil misin? Kesin yalan söylüyorsun!" Ben sana güzel bir şey söyledim orada.Al işte kime aşık olasın?Hiç şevkim kalmıyor!

AYY çok güldüm :Dp. için tşkler hemen alcam Very Happy
••PuCCa••
Deneyimli
Deneyimli

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:53 pm Paylaş

önemli değil :mutluluk:
Pebble Stone - '
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 1046
<b>Rep gücü</b> Rep gücü: 754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 11/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti: DağLarı DeLdim Tek Başıma'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter: Cenker

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:55 pm Paylaş

Çok teşekkürLer Very Happy
Zaten sen oyuncusun yaLan söyLüosundur :D
••PuCCa••
Deneyimli
Deneyimli

MesajKonu: Geri: Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı Çarş. Eyl. 29, 2010 4:56 pm Paylaş

önemli değil :D.D :D:D

Ümit İbrahim Kantarcılar Heygirl Röportajı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki