Cihan:Hadi geç kalıyoruz.. Ekrem:Hıı tabakhaneye tez*k yetiştiriyok ! Otele geç gidersek almazlar bizi . Cihan:Bi şey mi dedin ? Ekrem:Adamla konuşuyorum ben ! Cihan:Ekrem ayıb oluyo ama ha ! Ekrem:Mö sesi duydun mu hayatım .. Sevil:Bilmiyorum..Gelmedi kulağıma hadi gel valizleri alalım.. Sami:Ekrem bey kartım dediklerimi bir düşünün ;) Ekrem:Tamam efendim iyi günler.. Sevil:Eee ne diyeceksin bu işe ? Ekrem:Tabiiki tamam :D
Cenker:Hayatım hırladım mı ? Ayçin:Ne hırlaması ya :S Allahım bunun kafası boş gece dolduruver . Cenker:Bayıldım ya ben her bayıldıımda hırlarımda.. Ayçin:Bilmiyorum cenker .. Sinek kovalıyordum.. Cenker:Niye tuttun beni bırakmadın ki ağzını yüzünü kırayım ! Ayçin:Sen ? Sineğin ? Allahım bunun kafa boş vallaha havada unuttuk..Şimdi tekrar uçak zor olur..Neyse sabredicem artık.. Cenker:Bişey mi dedin hayatım.. Ayçin:Yok bir şey.. Cenker ayçine sırıtırken birine çarpar.. Cenker:Önüne baksana kardeşim.. Ayçin cenkerin kolundan tutar.. Cenker:Hayatım bırak şunun ağzını burnunu (adama bakar, iri yarı bişeydir) öpim X:Sapıkmısın nnesin lan sen ! Ayçin:Yani özür dilemek için diyo(Deli işareti yapar) Cenker:Hıhı ondan..
Ekrem:Aşkııııııım ! Sevil:Buyrun benim :D Ekrem:Şu giden bizim bavul değil mi ?? Sevil:Evet koş yakala..