Çakıl Taşları “Avrupa Yakası”nda
Sevil: Dizideki Fatoş rolünde, ama genç. Derginin editörü. Sert bir kız, dizimizin dominantı… :D
Ekrem: Dizideki Tanrıverdi rolünde, ama şehirli. Dergide çaycı. Sempatik, şakacı, ukala, çapkın. Her zamanki gibi… :D
Ayçin: Dizideki Yaprak rolünde. Dergide modacı. Moda düşkünü, çocuksu, sevimli, biraz saf. :D
Cenker: Dizideki Kubilay rolünde, ama genç. Derginin sahibinin oğlu. Ve yine çekingen bir tip. :D
Neşet: Cenkerin babası, derginin sahibi. Çalışanlarına hep lakap takar, sinir bozucudur.
Zeynep: Dizideki Aslı rolünde, röportaj yapan kız. Herkese uyum sağlayan, kendi halinde bir kız.
Cihan: Dizideki Cem rolünde, moda fotoğrafçısı. Bu da kendi halinde bir genç.
Burhan Altıntop: Derginin İdare Müdürü. Köylü ama “Ben de Nişantaşı çocuğuyum.” diyor.:D Doğru düzgün konuşmayı bile bilmiyor. Sürekli bizim altılımızla uğraşıyor. Onların arasına girmek istiyor ama kabul görmüyor. Onları kıskanıyor. Kendini övüyor. Sinir bozucu… :D “Ben de zengin çocuğuyum, ben de üniversite okudum, ben de Nişantaşı çocuğuyum. Nolur alsanıza aranıza…” :D
Makbule: Burhanın sözlüsü. Ayçin, Sevil ve Zeynebi kıskanıyor. Evde kalmış bir kız, evlenme aşamasında ama Burhan kendisini oyalıyor. Bizim salak da kanıyor.:D
Gaffur: Dergide temizlikçi. Ve psikopat! :D
BİRİ ŞUNLARI DURDURSUN CANIM!!! Hahahaha!!! :D :D
“Bizim altılıdan komik bir macera daha…”
(Yorumlarınızı bekliyorum.)