Tıms Prodüksiyon Şöyle demiş. ARKADAŞLAR,2 DEFA AÇIKLAMA YAPTIM AMA HALA KAFALARDA SORU İŞARETLERİ BİTMEMİŞDİZİMİZİN YAYINDAN KALKMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR,...SİZLER LÜTFEN DİZİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN VE DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN.Çakıl taşları offical page'den alıntıdır.
Bu demek ki Dizimiz (simdilik) bitmiyor. Ve bir aralar 13 bolumde bitecegini duymusduk oda yanlis !!! Dedikleri gibi keyfini cikartin ve desteye DEVAM !!
eskiAcik
Site Sahibi
Rep gücü: 7671
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Tims Prodüksiyon 3'cu kez açiklamasi C.tesi Ekim 16, 2010 3:01 pm
Arkadaşlar ama facebook tan birileri de şöyle yazmış:Her yerde ÇAKIL TAŞLARI'nın 2-3 bölüm sonra biteceği yazılı,doğru mu??...............O zaman bu neyin nesi??Günü derhal değişmeli.....
eskiAcik
Site Sahibi
Rep gücü: 7671
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Tims Prodüksiyon 3'cu kez açiklamasi C.tesi Ekim 16, 2010 3:54 pm
BIRILERI HEP YAZAR SENDE YAZABILIRSIN CAKIL TASLARI 5 SENE SURECEK DIYE SENIN YAZINI GORUP BIRILERI BASKA BI YERE ONUDA YAZAR RESMI KAYNAKLARDAN YAZILANLAR ONEMLIDIR BIRILERININ YAZDIKLARI DEGILDIR.
.
Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray
Bihter
Rep gücü: 1356
Kişisel İleti: .........
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Tims Prodüksiyon 3'cu kez açiklamasi C.tesi Ekim 16, 2010 3:58 pm
Tamam doğru söylüyorsun da yine de korkuyorum.....Tek izlediğim dizi.....Herşeyiyle olağanüstü bir dizi.....Bu dizinin heba olmasını istemiyorum....Ama endişelerim var.....Bilemiyorum..........
Ŧєуzα_єѕ
Süper Moderatör
Rep gücü: 3288
Sevdiği Karekter:
Konu: Geri: Tims Prodüksiyon 3'cu kez açiklamasi C.tesi Ekim 16, 2010 4:00 pm